Начало»Новини»Биоклиматични алуминиеви перголи
Биоклиматични алуминиеви перголи
Биоклиматични алуминиеви перголи
                                                                                                                                                                 
Биоклиматичните Aлуминиеви Перголи са патентовано изделие на "Вип пласт ООД". Те работят на принципа на жалузите. Те са едно добро решение за по-дълго време на използваемост на открити заведения и търговски площи през целия сезон.

Перголите осигуряват сигурна защита от дъжд и сняг, тъй като при затворено положение отделните ламели се припокриват, благодарение на специалната си форма. При отворено положение ламелите могат да застанат на всяко междинно положение – така въздуха под перголата се вентилира и същевременно прави шарена сянка.

Материалът, от който са изработени е с изключително дълъг експлоатационен живот. Перголите могат да бъдат прахово боядисани в различни цветове по RAL, елоксация или дървесен десен, за да отговарят на всички  Ваши изисквания за дизайн.

Те могат да се изработят на големи размери и да се монтират върху всякаква готова конструкция. За разлика от другите сенници и тенти, не се налага да се прибират при дъжд, сняг и вятър. Управлението може да бъде ръчно или с електродвигател - управляван от  дистанционно. В допълнение е възможно и монтиране на датчици ( за вятър, слънце или дъжд), както и таймери за автоматично управление на една или група от перголи.