Комарници на панти и статични

 
  •     Комарникът  на панти е най-популярния и достъпен ценово модел комарник за врати и прозорци. Този тип комарник може да се монтира на почти всеки прозорец или врата. Комарниците на панти се монтират лесно. Тяхно основно предимство освен, че са евтини е и, че лесно се свалят и могат лесно да се почистват.
Желателно е при комарници за прозорци с височина над 120 см да се постави хоризонтален делител с цел допълнителна стабилност на рамката, в противен случай има вероятност комарника леко да провисне и страничните профили да се свият леко в средата. Недостатък е, че делитела се вижда и бие на очи (специално при прозорците). При комарник на панти за врата задължително се поставя хоризонтален делител!
  •   Статичните (неотваряеми) комарници са най-евтиният вариант за мрежа против насекоми. Този тип комарник е подходящ за всички видове прозорци, при които не се налага преместване на мрежата. Има възможност да се поставя и сваля сезонно. За да се постави статичен комарник е необходим достъп до прозореца отвън.
  •    Комарници са изработени от алуминиева рамка, която може да бъде в цвят бял, цвят от каталога по RAL или дървесен декор, и мрежа от фибростъкло с тефлоново покритие.


Направете запитване


 
Ако желаете да направите запитване за продукти на Вип Пласт,
моля използвайте формата за контакти по-долу или се обадете на нашите телефони.
 ШОУРУМ
Бургас
ул. Марица 1 - срещу офис на вип пласт в Била
Тел/факс:056/830035;
Тел:056/810043
GSM+359 886200111


ШОУРУМ
Бургас
Магазин  офис на Вип Пласт в Мосю Бриколаж
Тел / факс: 056 / 842 580
GSM+359 889600111