Пластмасова Дограма

Профилите за ПВЦ  дограма се изработват от полимерен материал, наречен поливинилхлорид. Производителите на ПВЦ профили за дограма развиват нови технологии, влагат съвременни модификатори за удължаване на срока на експлоатация и по-слаба податливост на влияния на времето.
ПВЦ дограмата има дълъг живот при липса на механично увреждане и правилна експлоатация. Привлича с дълготрайността си и евтината си поддръжка. Вградените в профилите стоманени усилители осигуряват нужната здравина.

Основните ни доставчици на ПВЦ профили са: ProfiLink и SCHUCO . ПВЦ профилите са с многокамерна структура и здрава стоманена армировка и поради тази причина трудно подлежат на деформация. Вратите и прозорците, изработени от  ПВЦ  профили, се отварят и затварят леко и безшумно, прилепват плътно, което води до добра шумоизолация и ниска топлопроводимост.

ФОРМИ

Със системите за ПВЦ дограма могат да се реализират безпроблемно почти всички индивидуални желания за форми. Иновационната техника за лепене предлага възможност да се изграждат прозоречни елементи с различни геометрични форми.
 

ЦВЕТОВЕ И ДЕКОРИ

Цветът е най-важният оптичен фактор за човека и безспорно значим елемент в архихектурата.
Затова производителите на ПВЦ профили се стремят да разработят възможно по-богат  цветови асортимент. Спектърът обхваща от класическото бяло до силни цветови нюанси и се допълва до фино структурирани дървесни декори. Профилите могат да бъдат както двустранно фолирани, така и едностранно.

 
Направете запитване


 
Ако желаете да направите запитване за продукти на Вип Пласт,
моля използвайте формата за контакти по-долу или се обадете на нашите телефони.
 ул. Марица 1 - срещу
Тел/факс:056/830035;
Тел:056/810043
GSM+359 886200111


ШОУРУМ
Магазин 
Тел / факс: 056 / 842 580
GSM+359 889600111


ШОУРУМ
Магазин
Тел: 056 / 58 13 19
GSM+359 888704225