За нас

 

Вип Пласт ООД е с утвърдени позиции на  българския и европейския пазар.

 Продуктите на компанията са позиционирани във висококачествения сектор, което е резултат от все по-усъвършенстващата се система за контрол на качеството и организиране и планиране на производството. С оглед на предизвикателствата пред поставените цели, компанията разработва иновативни биоклиматични системи за енергийна ефективност, отговарящи на изискванията на съвременното строителство и стандартите за качество на ЕС. 

С няколко представителства в страни от Европейския съюз и равнопоставени партньорства, от 1998 година “Вип Пласт“ е синоним на  “Качество за цял живот “.

Започва своята дейност в Бургас и региона с изработка, доставка и монтаж на външни ролетни щори от PVC и AL, и вътрешни щори в това число хоризонтални, вертикални, роло и плисе щори. През 2015 година, в резултат на научно изследователска дейност, получава “Патент за производство на биоклиматична алуминиева пергола“ , която е без аналог. В последствие за задоволяване потребностите на пазара разширява дейността си и предлаганите от нея продукти са:

С всички тези продукти, с възможността за нестандартни решения и безплатни консултации, Вип Пласт дава възможност на своите клиенти да реализират мечтите си при създаване на интериора в дома ,офиса, хотела, ресторанта.

 Всички предлагани продукти са в съответствие с европейските стандарти за устойчивост на естествени, температурни, физични и химични влияния, отговарят на всички екологични изисквания и норми.