Автоматика SOMFY

  sOmfy е френска компания за автоматизация на щори, сенници, а и дома като цяло. Сомфи, чрез своите подразделения е световен лидер в тази област и има над 50% пазарен дял в световен мащаб. Продуктите на sOmfy са от най-високо качество и затова са  с 5 години гаранция.
Задвижващите устройства на sOmfy са съобразени с европейските и френски стандарти за безопасност.
Моторите за ролетни щори или вътрешни щори отговарят на NF стандарта за електричество, издаден от AFNOR.
Моторите за врати и гаражни врати отговарят на стандартите EN 60335-2-95, EN 13 241 и NF P 25-362.
Основният принцип е развитието на марката във всички пазарни сегменти в които се прилага автоматизация. Тези сегменти са автоматизирани външни ролетни щори, тенти, перголи, автоматизирани портални и гаражни врати, моторизирани защитни решетки, автоматизирани вътрешни засенчвания и комплексни решения за автоматизация на засенчвания и отваряния на цели сгради.

 Автоматизирането на Вашите щори и сеници  има няколко предимства:
- Удобство - всичко става с натискане на бутон
- Спестяване на енергия - посредством датчици, щорите и сенниците Ви може да се пускат или вдигат според притока на светлина и така да ограничат енергийните разходи за охлаждане.

- Сигурност - с натискане на 1 бутон може да спуснете всички щори и така да отблъснете нежелани гости. Щорите с автоматика са много трудни за вдигане за разлика от тези без автоматика.

Управления - използват се за управление на моторите, които вдигат, спускат, отварят, затварят или насочват оборудването:
- управление чрез бутон, обикновено се поставят на стената близо до мястото на експлоатация, управляват се чрез радио сигнал или чрез електрически кабел.
- дистанционни управления, това означава, че сте свободни да управлявате оборудването си от разстояние с преносимо устройство, където и да се намирате в дома си.

Автоматични устройства, можете да планирате или да зададете функции за отваряне или затваряне в дома си в предварително зададен час.

Сензори
- сензорът за вятър прибира Вашата тента (сенник), така че да реагира, за да предпази плата от разкъсване.
- сензорът за слънце спуска Вашите интериорни транспаранти или накланя ребрата на Вашите венециански щори, за да поддържа къщата хладна през лятото и др.


 
Направете запитване


 
Ако желаете да направите запитване за продукти на Вип Пласт,
моля използвайте формата за контакти по-долу или се обадете на нашите телефони.
 ШОУРУМ
Бургас
ул. Марица 1 - срещу офис на вип пласт в Била
Тел/факс:056/830035;
Тел:056/810043
GSM+359 886200111


ШОУРУМ
Бургас
Магазин  офис на Вип Пласт в Мосю Бриколаж
Тел / факс: 056 / 842 580
GSM+359 889600111