Модел ULTIMATE

Хоризонтални щори Ултимейт
Създайте Вашия светлинен комфорт ... Проектирани и изработени според философията на Hunter Douglas за изтънчен и неповторим стил, ненадмината функционалност и потребителски комфорт. С широка гама от различи цветови покрития на алуминиевата лента (дюс цветове, перфорирани, полиран алуминий, дървесна имитация, имитация на бамбук, шагрен) има повече от богат избор за всеки интериор. В допълнение имате многообразие от възможности за формата и начина на закрепване на Вашите щори, избор между ръчно или ел. задвижване с дистанционно. Хоризонталните щори модел "Ultimate" се монтират от вътрешната страна на прозореца (към помещението). Подходящи са за всички видове дограма, витрини, преградни стенни. Не е необходимо да се пробиват никакви отвори - управляващите механизми са интегрирани в горния профил на щората. Можете да изберете и ел.задвижване с дистанционно управление.
Ултимейт Мегавю
Хоризонталните щори "Ултимейт Мегавю" са един от най-новите продукти в областта на вътрешните щори. Отличен е с награда за иновативен дизайн от международния панаир за щори и сенници Щутгарт 2009. Нов начин на сглобяване на щорите позволява приплъзването на ламелите така, че при отворена щора се получава по-голяма дистанция между ламелите (за повече светлина и по-добра видимост), а при затворена щора ламелите се застъпват с 40% повече (по-добро спиране на светлината и видимостта). Съчетаването на два близки цвята ламели създава неповторима визия. Проектирани и изработени според философията на Hunter Douglas за изтънчен и неповторим стил, ненадмината функционалност и потребителски комфорт. С широка гама от различи цветови покрития на алуминиевата лента (дюс цветове, перфорирани, полиран алуминий, дървесна имитация, имитация на бамбук, шагрен) има повече от богат избор за всеки интериор. В допълнение имате многообразие от възможности за формата и начина на закрепване на Вашите щори, избор между ръчно или ел. задвижване с дистанционно. Хоризонталните щори модел "Ултимейт Мегавю" се монтират от вътрешната страна на прозореца (към помещението). Подходящи са за всички видове дограма, витрини, преградни стенни. Не е необходимо да се пробиват никакви отвори - управляващите механизми са интегрирани в горния профил на щората.
Ултимейт BB 24
Хоризонталните щори "Ултимейт BB 24" са един от най-новите продукти в областта на вътрешните щори. Съчетава надежността и дълголетието на алуминиевите щори с най-функционалното задвижване на плисе щорите - системата BB24. Тази система позволява да бъдат местени и горната и долната релса на щората, и да бъдат застопорявани във всяко едно положение по височината на прозореца. Завъртането на ламелите става с вграден в горната релса механизъм. Проектирани и изработени според философията на Hunter Douglas за изтънчен и неповторим стил, ненадмината функционалност и потребителски комфорт. С широка гама от различи цветови покрития на алуминиевата лента (дюс цветове, перфорирани, полиран алуминий, дървесна имитация, имитация на бамбук, шагрен) има повече от богат избор за всеки интериор. В допълнение имате многообразие от възможности за формата и начина на закрепване на Вашите щори, избор между ръчно или ел. задвижване с дистанционно. Хоризонталните щори модел "Ултимейт BB24" се монтират от вътрешната страна на прозореца (към помещението). Подходящи са за всички видове дограма, витрини, преградни стенни. Не е необходимо да се пробиват никакви отвори - управляващите механизми са интегрирани в горния профил на щората. 25mm Ламел - Цветова гама: 


16mm Ламел - Цветова гама:Галерия