Душ кабини от закалено стъкло

Фирма "Вип  Пласт" ООД произвежда Душ Кабини на всякакви размери без ограничение, предлага голямо разнообразие на модели и дизайнерски решения, както и изработка по индивидуален проект на клиента.Нашите изделия ще превърнат Вашата баня от обикновено помещение в място за релаксация след дългия работен ден и място за възстановяване и наслада.

Реализираме нестандартни проекти!

Закупуването на готова душ кабина от магазина налага доста ограничения и компромиси. Длъжни сте да се съобразите с размерите, които се предлагат а те не винаги отговарят на Вашето душово пространство.

Доста често остават свободни зони около душ кабината, които са неизползваеми.

При изработване на кабина по индивидуален проект съвсем точно се определя нейното местонахождение и начина на отваряне на вратите.

Ако в банята има наклони, скосявания или допълнителни прагови изграждания, бъдете спокойни, и това не е проблем при изрязването на стъклата.

В крайна сметка получавате душ кабина, параван или друг продукт от нас, който е не само изключително полезен като функция, но и доста ергономичен и стилен. Стъклото е привлекателен, често използван и надежден  материал с качества,доказани във времето . Днес то се използва под формата на много разновидности, които се отличават помежду си по свойства и възможности за приложение.

Стъклата с които предлагаме душкабините и параваните са закалени с дебелина 8 мм.

На пазара вече се предлагат и различни покрития като Clear shield и Clear Vision,които имат противокапково действие. Това е специално третиране на стъклата,което води до лесно  почистване -тази обработка се прилага на повърхността на стъклото, като прави защитен слой, който отблъсква водата и намалява останките от прах и варовик. Противокапковия ефект осигурява по-голяма хигиена и позволява по-бързо и по-лесно почистване като пести време и средства. Направете запитване


 
Ако желаете да направите запитване за продукти на Вип Пласт,
моля използвайте формата за контакти по-долу или се обадете на нашите телефони.
 ул. Марица 1 - срещу
Тел/факс:056/830035;
Тел:056/810043
GSM+359 886200111


ШОУРУМ
Магазин 
Тел / факс: 056 / 842 580
GSM+359 889600111


ШОУРУМ
Магазин
Тел: 056 / 58 13 19
GSM+359 888704225